rakan ku :)

Friday, April 1, 2011

hari yang malang...! :(

assalamualaikum kawan-kawan sidy yang sedang bace nih...mule-mule sidy nak ucapkan slamat datang lagi ke blog sidy...urmmm,, pade hari nih 1 april 2011, adelah hari malang bagi aku atas sebab berlaku nyer satu perkare yang tak di ingini......hari nih sidy ade kuar, maybe kamuu sumee taw kot...sebb sidy ade leave wall post kat FB sebelum sidy nak gerak pi....sidy gerak pegi KOTER TINGGI hari nih pada pukul 11.00 pagi..berseorangan menunggang ke destinasi....sebenar nyer sidy nak jemput kawan  sidy yang datang nyer dari johor..nak balek rumah...name nyer AZRIEL@LIGHTER CRICKET kat fb....

sidy pi koter just hajat nyer tuh jer....lame jugak sidy tunggu, ade lhaa satu jam sidy tunggu die...siap gurau2 lagi dalam mesej....huhu, klakar, ketawe sorang2 sidy kat tempat parking motor sorang2 kat gedung.....lepas satu jam tunggu, da jumper die...azriel nih ajak la sidy pi karoke...4 lagu jeer.saje lepaskan gian da lame tak ganding suare..!! huhu...

lepas nyanyi..bercadang nak mkan kat SDS, ape makne pon sidy tak tau lhaa sangat...tapi evrything azriel blnjer sidy...suka2...sedap pon ade,,, n tepat kol 2.00 petang...kitowang siap2 nak pulang balek....

hah nih la time malang sidy hari nih...malang nyer sidy kemalngan dengan motorsikal lain....kemalangan pade pukul 2.20 petang di jalan koter tinggi ke mawai.... hah! nih dei rupe sidy sekarang nih..


 hah..!! nampak tak ape yang korang nampak.... hah itu lhaa ape yang sidy dapat hari nih.....sangat pedih dan sangat perit.....sidy sabar jer tauu...


sampai sekarang still rase sakit nyerr...aaargh.!! awak2sume.!! tolong lhaa...sakit nih..!!! ...


bibir sayer pecah.....bahu sayer luker.....

yang paling kritikal..!! my bike.!!! tak sempat nak lawat motor sidy kat hospital (bengkel motor).... abess lhaa....rindu die..!! gmbar motor nanti la sidy masuk kan  k...

sidy just nak ceciter pasal luke2 sidy jer.... huhu..!!





tapi kan kawan...kawan-kawan tengok jer cam ta pape sangat kan...sebenar nyer,, hidung sidy has problem..nak taw tak ape die...

ni hah gmbar nyer...
nampak tak yang bergaris tuh.....hah tuh lhaa die.hidung sidy retak..!! OMG, teruk uper nyer sidy nih kene tadi....sakit taw..!! 6 hari bulan kene pi hospital ISMAIL, kat johor, huh.....! sakit sangat...

dan nih plak gambar luke kawan sidy..azriel...sakit gak kawan sidy nih..pinggang die.

hope die cepat baek lhaa kan..





hah.! itu je lhaa sidy nak kongsi pada saat ini...mujur sidy still bernafas hidu bumi nih.....alhamdulillah kn.
mlm sikit..sidy update gmbr motor sidy lak...habes.!! k lhaa...sidy nak share tuh jer kali nih... daa kawan-kawan sidy...

4 comments:

Fika_Musa said...

w0ooowww sakitnyerr sidy..ngerii la tgkk.... hope cepat sembuh k...

izni Mohamad said...

cmne xcident nye? moto tu langgar ko ea?

car♥♥kill said...

hye dude , takecare ok (: takot tgk gamba gamba yg sidy post . pyqa doakn sidy cepat sembuh , amin .

sidy ashraf said...

pyqa...thnz ya!