rakan ku :)

Thursday, May 26, 2011

ePpy day!!


  Hyed guys.!! how ar u all  today huh.?? smoge sihat2 jew oke.... hari nih hari eppy2 for sidy laa kan... nak tau kew... perlu ke nak tau.??? hoho . oke2... ari nih  HARI ULANG TAHUN sidy yang ke18 huhu ...semakin hari semakin berjanggut saya.. hoho ... walau pon tidak disedie kan sebarang present or party... but sidy still hAppy what... huhu... tapi dalam hati sidy bnyak yg sidy nak.. huhu ...

tapi barang2 tuh sume harge yang tinggi ...
terutame nih hah ...


sidy sukee sangat dgn cmre nih... penah pakai but time in form6 jer..
huhu... n cmre abang saye..
tpi bende nih x la penting sangat dalam diri sidy 
butt itu satu ke inginan sidy..

next! nih pulak yang sidy nak ... 

waaahh.! 
nak tau knp sidy nak jam..? sebb sidy x penah pakai jam tgn..
bukn tak penah langsong laa..^^ huhu

cume keinginan ade jam baru....
haha...
pelik2 je sidy nih kan.... apo laa...







sbnr nyer.bnyak lagi yang sidy nak...
tapi due tuh jer yg amat memikat hati..
tapi sidy pasty kan sidy ade bende tuh..
soo sidy kene study betoll2...
haha..
n x lupee jugee pada yang wish sidy kat FACEBOOK..!
terime kaseh sangat...
tuh je sidy dapat ucap kan..
hoho.... 
bai bai u all.!! 
LUV U LAA..!!

2 comments:

甘いHoneyqa said...

Hoi hoi hoi...aq wish lagi skali kt sni... Selamat hari tua.. ngee~
Jdi lebih matang wey.. Stdy yg good'2 okehh??? Assalamualaikum.. =D

sidy ashraf said...

ye loor2.....
kau laa paling bnyak wissh..
hoho..btw thanzz alot oke...
waalaikumsalam :P