rakan ku :)

Monday, November 28, 2011

tak kuat !

yahh ! Lebiuuu ! Love youu ! dan sama waktu dengan nya.. huh ! lama makin lama.. aku dan dia terpisah jauh . dah takada masa untuk kita berjumpa lagi , bergurau . jalan-jalan . berdua n macam-2 la sayang.. sekarang je aku rase kesunyian.. biasa nya aku pulang dari kedah kau ada kat johor. tapi sekrang kau dah kat melaka . cuti kita tak sama sayang. :'( b sedih kita dapat jumpe kejap je kan itu hari.. bb tahu tak , b tak kuat.. hurmm.. rinduu gila babeng laa ,

memang aku kene terima dugaan ni kan readers ? aku rase bukan aku sorang yg terima macam aku, mungkin ramai lagi . mugkin ade yg lagi jauh.. hummpp . . aku percaya , kau kat sana okayyh, harap2 kau sihat je taw... jgn makan makanan ringan , jajan sume tak elok.. sakit makan ubat, b da tak dapat nak anta ubat. sebb da jauh.. kalau nak hang out ngn kawan, keluar la... b boleh kan.. yang penting jage diri.. harap2 kau dengar pesan aku nih.. ....

dulu boleh la kan jage die, sebab dekat.. sekrang "Impossible " dia da tak dekat lagi.. masing2 nak kejar kerjaya.. sayang.. gua sayang luu ketat2 . lu ingat kate wa ni k.. kalau ade rasa "Fall in Love" with the other person . bagi tahu la b . saya boleh bagi kat dia diri awak. bukan bermakna saya ade yang lain dan tak sayang awak , TIDAK , sebab saya sayang awak laa saya benar kan awak untuk buat ape asal kan awak heppy je, senyum sentiasa.. k sayang..

muuuuuaxcch sikit !

3 comments:

Cik Eyqa said...

lme kot x bce entry blog ko...hahaha

Cik Nesha said...

comel and rasa jujur di situ...untung dpt sayang mcm lu, bro!

sidy ashraf said...

thnkz nesha :) anugerah kot.