rakan ku :)

Monday, April 2, 2012

miss kau !


A month like a years ! makin menanti makin rasa lama pula nak balik, rasa makin lambat pula masa ni berputar . sangat tak sabar nak balik sebab nak jumpa orang yang saya rindu , ramai yang saya rindu . Keluarga , Kawan-kawan lama , dan juga awak :) saya cukup sabar dah ni  nak jumpa , dah lama kan tak jumpa . hik hik . miss awak laa budak tembam !

nak cubit-cubit awak , nak tarik rambut awak kuat-kuat , nak makan sama-sama dengan awak . kalau boleh nak bawak awak jalan-jalan ! hee terlebih pulak . .

tapi , birthday awak saya tak dapat sambut macam sebelum-sebelum ni saya sambut kan ? i'm soo sorry awak sebab saya tak balik lagi , tapi saya cuba nak happy kan awak walau saya tak ada . okeyh ! :) tak mahu sedih-sedih .

I will be beside you not longer yet <3

4 comments:

nadiajafreeden said...

wah so sweet :) HUHU

CT NORFAQIHAH said...

sabar itu satu penyeksaan . haha . ye dok ? :D

sidy ashraf said...

nadia : thnkzz n thnkzz coz baca lawat blog buruk saya ni :)

Faqihah : iyup penyeksaan , tetap kene sabar gak :)

applehijau said...

done follow ur blog..hit me back...