rakan ku :)

Saturday, November 17, 2012

Maafkan Saya

Assalamualaikum awak . . .

               Kehadiran saya dalam hidup awak , mungkin menimbulkan pelbagai masalah terhadap awak . sepanjang saya bersama awak , kali ini saya telah melakukan kesalahan besar terhadap awak dan saya tahu perkara sedemikian awak tidak dapat terima . Saya sedar apa yang saya lakukan lebih dari batas yang di beri , Silap saya tidak ikut larangan awak sepatutnya saya ikut tapi tidak.

Awak . . .

               kalau saya ini sangat kejam kerana sering melukai hati awak , pinta saya ampun kan kesalahan saya walaupun ianya pahit untuk di telan . Saya merayu sangat kepada awak , izinkan saya untuk memujuk hati awak semula untuk saya ubati agar hubungan kita masih kekal . Saya merayu pada awak.

               Kalau semua perkara ini saya tahu akan terjadi , Saya tak nak semua ni terjadi ! saya tak nak perkara ni berlaku dalam hubungan kita . Tapi semua ini Ujian bagi kita awak . Ujian bagi saya sama ada saya takut kehilangan awak atau tidak . Ye , Memang saya bodoh , tapi saya tak bodoh untuk melupakan awak , melalaikan awak , saya tak pernah melupakan awak . maaf kan saya awak .

Awak . . .

               kita duduk berjauhan , awak di selatan , saya pula di utara , tapi tanpa awak tahu , saya amat merindui awak , memang dari fizikal saya macam tidak merindui awak kan ? tapi hati saya ni sangat rindu kan awak . Saya harap , kita buang apa yang tidak patut di dalam hubungan kita , yang mencerca kita , kita endahkan , kita ina laluan kita sendiri .

Maaf kan saya awak . . .


...sincerely...
Sidy Ashraf ™ 

No comments: